Εμπορικό Δίκαιο 06/5

image
ethemis

Σύνοψη Εισήγησης

Οι Εισηγήσεις προετοιμάζουν τους συμμετέχοντες στο γνωστικό αντικείμενο του εμπορικού δικαίου. Στα πλαίσια του Σεμιναρίου λαμβάνονται υπόψη η εμπειρία των προηγούμενων γραπτών εξετάσεων και οι θεματικές που έχουν απασχολήσει. Παρουσιάζεται το διάγραμμα όλης της ύλης του εν λόγω γνωστικού αντικειμένου, με έμφαση στα πιο σημαντικά ζητήματα, τα οποία θα πρέπει να έχει υπόψη του ο εξεταζόμενος. Τέλος, γίνεται συζήτηση για τις μεθόδους επίλυσης θεωρητικών ασκήσεων και τους τρόπους προσέγγισης των τιθέμενων ζητημάτων.


Βεβαίωση Συμμετοχής

Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν τα συνολικά 5 σεμινάρια θα δοθεί σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Σε ποιούς απευθύνεται

Στους συμμετέχοντες στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Υποψηφίων Δικηγόρων Α΄ Εξεταστικής Περιόδου 2023, για ασκούμενους δικηγόρους που θα έχουν συμπληρώσει άσκηση δεκαοκτώ μηνών μέχρι την τελευταία ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού, μέχρι τις 28/5 2023.Γεώργιος Πανίτσας

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ΔΝ

O Γεώργιος Χ. Πανίτσας είναι Διδάκτωρ Νομικής, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Με πλούσια επαγγελματική εμπειρία, πλήθος δημοσιεύσεων και συγγραφικού έργου. Κατέχει πλούσια Διδακτική εμπειρία & Συμμετοχή σε ημερίδες και συνέδρια.Διαθέτει Ακαδηματϊκή εμπειρία και Μέλος επιστημονικών και επαγγελματικών ενώσεων.

ethemis.gr
 • Κόστος €0
 • ΕισηγητήςΓ. Πανίτσας
 • Ημερ/νία Σάββατο 6/5
 • Ώρες 11.00-14.00
 • Αίθουσα «Xάρη Καρατζά» ΝΒ
Information

Συμμετοχή * Εγγραφή

 • Δωρεάν

  Τα σεμινάρια προετοιμασίας για τις επικείμενες εξετάσεις υποψηφίων δικηγόρων είναι δωρεάν.

 • Εκπαιδευτικό Υλικό

  Σε όλους τους συμμετέχοντες Θα διανεμηθεί ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό και ο Κώδικας Δικηγόρων και Δεοντολογίας σε έντυπη μορφή.

 • Επιλογή Σεμιναρίων

  Μπορείτε να συμμετάσχετε σε 1 έως 5 σεμινάρια που εξυπηρετούν τις εκπαιδευτικές σας ανάγκες.

 • Eπικοινωνία

  Για πληροφορίες αναφορικά με τη διεξαγωγή των σεμιναρίων: Email: ethemis@ethemis.gr, manolisrenie@gmail.com Μανόλης Ρενιέρης - Υπεύθυνος Συντακτικής Ομάδας ethemis.gr και Συντονιστής Σπουδαστηρίου Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων e-Θέμις).

 • Εγγραφή

  Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα που ακολουθεί και εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας.

@ 27/04 - 6/05

Πρόγραμμα Σεμιναρίων

Το Πρόγραμμα των ταχύρυθμων 5 σεμιναρίων καλύπτει όλα τα απαραίτητα γνωστικά αντικείμενα για την επαρκη προετοιμασία των υποψηφίων συμμετεχόντων στον Πανελλήνιο διαγωνισμό (Α’2023). Τους εισηγητές των σεμιναρίων αποτελούν καταξιωμένοι δικηγόροι και ακαδημαϊκοί, με αναμφισβήτητη εμπειρία στους τομείς ειδίκευσης τους.